måndag 6 augusti 2007

I "tv-soffan" med två bloggare...

Nä, jag vet att jag inte är något särskilt flitig bloggare. Jag skriver på annat. Just nu en artikel som kommer att slå hela världen med häpnad och den kommer inte att innehålla ordet bröllop en enda gång.
Jag vill inte vara "bröllopsexpert". Visst svarar jag snällt på journalisternas frågor. 2 artiklar i tidningar igår, radio här om dagen, "Tv-soffa" för ett par veckor sedan.
För de minuter som jag satt i tv betalades tågbiljetter och taxiresor. Smink och frukost fick jag också. För vad? För att lyssna på ett självuptaget par från Stureplan som bara inte kunde förstå att det faktiskt går att ordna ett helt okej bröllop för 50 000:-. "Herregud, det är inte ens ringen!". "Man måste ju bräcka också". Jag lever nog i en annan värld än paret i "tv-soffan", kanske i den värld som de flesta lever i. Där skitdyra bröllop inte är standard och där det är en smula absurt att man kan bli "kändis" genom att blogga!
I våras var jag med och skissat på ett forskningsprojekt, nu håller jag tummarna för att vi ska få pengar. Good buy bröllop och välkommen halmhus!

1 kommentar:

Anna sa...

Hej Evaack för i fredags! Lite blarigt där på slutet men annars var det jaätteroligt att äntligen träffa dig igen! Hoppas du kom hem ordentligt igår! Kramar Anna Kers